';

Fira livets stora händelser på Skansen Kronan

Image module

Fest på Skansen Kronan

Anledningarna till en fest kan vara många! Ibland krävs det lilla extra och en unik miljö. Skansen Kronan är Göteborgs främsta landmärke och vi hjälper er att ordna en minnesvärd fest!

Image module
Julbord

Vi öppnar Julbordsbokningen 2023 för företag med minst 90 personer MÅNDAG 1 MAJ!  För företag med minst 50 personer släpps platserna MÅNDAG 3 JULI. För övriga företag och privatpersoner släpps platserna MÅNDAG 4 SEPTEMBER. Lokalen har plats för sällskap på till 130 personer.
Välkomna att höra av er!

Image module

Födelsedagsfest

30-40-50 eller 100 års kalas? Ibland behöver man gott om plats för att bjuda in vänner till en kul kväll. Lite sköna låtar och sköna moves så kommer stämningen på topp! Vill du hellre fira mitt på dagen med en mottagning hjälper vi även till med detta.

Hos oss behöver man vara/betala för minst 40 personer. Hyran är 8.000 kr och i den ingår dukning, städning och all personal. Ni har lokalen till kl. 01 och vår bar har öppet för er under hela kvällen. Extra öppet till kl. 02 för +2.500 kr
Menyer, Snittar, Bufféer_2023
Avbokningsregler Middagar_Fest_Event Skansen Kronan 2023

Image module
Disputation

Har du kämpat och slitit och äntligen fått din examen och skall disputera? Bjud in dina nära och kära och fira denna bragd på Skansen Kronan. Vill du ha buffé eller trerätters? Eller kanske lite lättare med mingelmat?

Image module

Minnesstund

Vi genomför minnesstunder i Skansen Kronans vackra lokaler. I enskildhet och lugn i Göteborg mest framstående symbol har vi flertalet paketeringar att erbjuda. Kontakta oss för mer information.

Image module

Avslutningsfest 9:or

Den nya trenden säger att även 9:or skall ha en avslutningsfest eller bal. Vi har haft glädjen att fira av elever från många skolor i Göteborg – och har självklart anpassade priser för ungdomar.

Image module
Middagar

Middagar oavsett anledning är vi bra på! Sällskap som kräver utrymme gör sig bra hos oss. På första våningen har vi vår restaurang och på andra våningen har ni möjlighet att ta en avec och kaffe. Våra menyer har en historisk touch och vi får in historien där du minst anar det.

Image module

Stora evenemang

På Skansen Kronans stora borggård med panoramautsikt över Göteborg kan vi sätta upp tält för större evenemang. Vi kan också hysa minimässor, utställningar och annat som kräver en lokal med karaktär! Boka med fördel en historisk kuliss i form av militärhistoriska soldater som håller excersisövning eller varför inte bygga upp Göteborgs högst belägna scen?

Kontakta oss

*

*

*

*

Reload Captcha