';

Fest & firande på Skansen Kronan

Boka er fest hos oss!

Varmt välkomna att boka er fest hos oss på Skansen Kronan! Vi vet hur viktigt det är att allt flyter på under kvällen, att gästerna trivs och att maten och drycken skall spegla dig som ordnar festen. Med lyhördhet i kombination med hög kvalitet på mat och service ser vi till att festen/middagen blir ett minne för livet!

Minsta antal är 40 personer och lokalen tar max ca. 150 personer. Hyran är 8.000 kr och i den ingår dukning, städning och all personal. Ni har lokalen till kl. 01 och vår bar har öppet för er under hela kvällen. Om ni vill ha extra öppet till kl. 02 kostar det +3.000 kr extra. Man kan INTE  ta med egen mat eller dryck.

Välkomna att höra av er på: bokning@skansenkronan.se

För endast lokalhyra med egen mat och dryck rekommenderar vi istället Restaurang Tennet på Kilsgatan: info@restaurangtennet.se


Skansen Kronan Menyer, Snittar, Bufféer_2024
Avbokningsregler Middagar_Fest_Event Skansen Kronan 2024

Göteborg Skansen Kronan

Fest på Skansen Kronan

Anledningarna till en fest kan vara många! Ibland krävs det lilla extra och en unik miljö. I Skansen Kronans kanonsal får ni en minnesvärd fest!

jul karamell

Julbord

Låt företagets, släktens eller kompisgängets julbord bli en fantastisk inledning på julen hos oss! Kanonsalen har plats för sällskap upp till 120 personer, Artillerivåningen upp till 80 personer.

Läs mer

Festlokal Göteborg Skansen Kronan

Födelsedagsfest

30-40-50 eller 100 års kalas? Ibland behöver man gott om plats för att bjuda in släkt och vänner till en minnesvärd kväll med god mat och dryck. Vi ser till att ni får en fantastisk kväll hos oss!

Festlokal Göteborg Skansen Kronan

Disputation

Har du kämpat och slitit och äntligen fått din examen och skall disputera? Bjud in dina nära och kära och fira denna bragd på Skansen Kronan med en god meny eller buffé.

Minnesstund Skansen Kronan

Minnesstund

Vi genomför minnesstunder i Skansen Kronans vackra lokaler. I Skansen Kronans lokaler får ni enskildhet och lugn för en fin samling tillsammans. Vi har flera olika paket att erbjuda er. Kontakta oss för mer information.

Fest 9:or Skansen Kronan

Fest/Bal Student & 9:or

Självklart skall alla hårt kämpande Studenter och 9:or ha en bal eller avslutningsfest! Vi tar varje år emot glada elever från många Gymnasieskolor och Grundskolor – och har självklart anpassade priser för ungdomarna!
Studentfest_Bal 2025 Skansen Kronan
Festblad 9or 2025 Skansen Kronan

Festlokal Göteborg Skansen Kronan

Middagar

Middagar oavsett anledning är vi bra på! Sällskap som kräver utrymme gör sig bra hos oss. Uppe på vår Artillerivåning minglar ni med ett glas bubbel och kanske några goda snittar. I festsalen med valven och kanonerna dukar vi upp en god buffé eller serverar en välkomponerad och smaklig meny. Köp sedan en god drink i baren och skaka loss på dansgolvet inpå småtimmarna!

Festlokal Göteborg Skansen Kronan

Stora evenemang

På Skansen Kronans stora borggård med panoramautsikt över Göteborg kan vi sätta upp tält för större evenemang. Vi kan också hysa minimässor, utställningar och annat som kräver en lokal med karaktär! Boka med fördel en historisk kuliss i form av militärhistoriska soldater som håller excersisövning eller varför inte bygga upp Göteborgs högst belägna scen?

Kontakta Oss

Kontakta oss via formuläret eller maila till:
bokning@skansenkronan.se

*

*

*

*

Reload Captcha