';

Konferens med historisk touch

Image module
Hel – eller halvdag

Välkomna att konferera med högt i tak i Göteborgs främsta symbol Skansen Kronan. Vi erbjuder unika 1600-tals lokaler med panoramautsikt över Göteborg och hjälper er att få den optimala lösningen för ert sällskap. Ni kan i hop med konferensen samtidigt få en stor dos av Göteborgs fantastiska historia genom att lägga till en guidad tur.

Image module
Konferenslokaler

Vi har konferenslokaler för stora och små sällskap. Upp till 100 personer kan man sitta på den historiska artillerivåningen. Lokalerna är ljusa och luftiga och här hittar du inspirationen för mötet.

Konferens Skansen Kronan 2023
Avbokningsregler Middagar_Fest_Event Skansen Kronan 2023

Image module
Husmanskost med tvist

När ni konfererar hos oss kan vi antingen göra en smaklig konferenslunch eller buffé. Då vi genomgående har ett tänk till det svenska kulturarvet jobbar vi gärna med svensk husmanskost med en tvist.

Konferensaktiviteter i fästningen
Musik Quiz

Häng med på en tävling i musikens värld som tar er igenom allt från musikaler till filmmusik. Ni delas in i lag och era kunskaper sätts på prov – är ni tävlingsinriktade får detta upp pulsen rejält på deltagarna.

Historisk Guidning

Vilka fångar satt fängslade på Skansen Kronan och vilka brott var det som de skulle sona?
Varför var det ett söndagsnöje att komma och titta på fångarna och vad betyder “LF”?

Poängpromenad

Vad kan du om Göteborgs historia egentligen? Denna frågesport går bra att göra både inomhus eller ute på borggården. Lagindelat eller enskilt – fundera på vad som passar ert team bäst.

Skattjakt

Vi börjar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Med GPS/ karta och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten. Det är inte avgjort förrän locket på skattkistan öppnas!

Vi har en mängd mer aktiviteter att välja från.

Kontakta oss

*

*

*

*

Reload Captcha