';

Konferens med historisk touch

Konferens Skansen Kronan
Hel – eller halvdag

Välkomna att konferera med högt i tak i Göteborgs främsta symbol Skansen Kronan. Vi erbjuder unika 1600-tals lokaler med panoramautsikt över Göteborg och hjälper er att få den optimala lösningen för ert sällskap. Ni kan i hop med konferensen samtidigt få en stor dos av Göteborgs fantastiska historia genom att lägga till en guidad tur. Varmt välkomna att höra av er på: Bokning@skansenkronan.se

Konferens Skansen Kronan
Konferenslokaler

Vår vackra konferenslokal uppe på Artillerivåningen tar mellan 20-100 personer. Lokalen är ljus och luftig och den historiska miljön ger energi och inspiration.

Konferens Skansen Kronan 2023
Avbokningsregler Middagar_Fest_Event Skansen Kronan 2023

Konferens Skansen Kronan
Husmanskost med tvist

När ni konfererar hos oss kan vi antingen göra en smaklig konferenslunch, buffé eller en finare 3-rätters meny.

Konferensaktiviteter i fästningen
Konferens Skansen Kronan
Musik Quiz

Häng med på en tävling i musikens värld som tar er igenom allt från musikaler till filmmusik. Ni delas in i lag och era kunskaper sätts på prov – är ni tävlingsinriktade får detta upp pulsen rejält på deltagarna.

Historisk Guidning

Vilka fångar satt fängslade på Skansen Kronan och vilka brott var det som de skulle sona?
Varför var det ett söndagsnöje att komma och titta på fångarna och vad betyder “LF”?

Poängpromenad

Vad kan du om Göteborgs historia egentligen? Denna frågesport går bra att göra både inomhus eller ute på borggården. Lagindelat eller enskilt – fundera på vad som passar ert team bäst.

Skattjakt

Vi börjar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Med GPS/ karta och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten. Det är inte avgjort förrän locket på skattkistan öppnas!

Vi har en mängd mer aktiviteter att välja från.

Kontakta oss

*

*

*

*

Reload Captcha