';

Konferens med historisk touch

Konferens Skansen Kronan
Hel – eller halvdag

Välkomna att konferera i Göteborgs främsta symbol Skansen Kronan. Allas vår unika 1600-tals borg med panoramautsikt över Göteborg skapar en minnesvärd konferens. Ni kan ihop med konferensen få en stor dos av borgens fantastiska historia genom att lägga till en guidad tur. Varmt välkomna att höra av er på: Bokning@skansenkronan.se

Konferens Skansen Kronan
Konferenslokaler

Vår vackra konferenslokal uppe på Artillerivåningen tar mellan 30-120 personer och den historiska miljön ger energi och inspiration.

Konferens Skansen Kronan 2024
Avbokningsregler Middagar_Fest_Event Skansen Kronan 2024

Konferens Skansen Kronan
Husmanskost med tvist

När ni konfererar hos oss erbjuder vi en smaklig konferenslunch, buffé eller en finare 3-rätters meny, allt utifrån vad som passar ert sällskap.

Konferensaktiviteter i fästningen
Konferens Skansen Kronan
Musik Quiz

Häng med på en tävling i musikens värld som tar er igenom allt från musikaler till filmmusik. Ni delas in i lag och era kunskaper sätts på prov – är ni tävlingsinriktade får detta upp pulsen rejält på deltagarna.

Historisk Guidning

Vilka fångar satt fängslade på Skansen Kronan och vilka brott var det som de skulle sona?
Varför var det ett söndagsnöje att komma och titta på fångarna och vad betyder “LF”?

Poängpromenad

Vad kan du om Göteborgs historia egentligen? Denna frågesport går bra att göra både inomhus eller ute på borggården. Lagindelat eller enskilt – fundera på vad som passar ert team bäst.

Skattjakt

Vi börjar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Med GPS/ karta och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten. Det är inte avgjort förrän locket på skattkistan öppnas!

Vi har en mängd mer aktiviteter att välja från.

Kontakta oss

*

*

*

*

Reload Captcha